Regensburg

Ja, du læste rigtigt! Du har nu mulighed for at vinde 1 uges sprogskoleophold på sprogskolen Horizonte i Regensburg i Bayern.

Ved at sælge Deutsch ist sexy-produkter er det nu lykkedes mig at samle penge nok ind til puljen “Lær tysk i Bayern”, så jeg nu kan sende den første unge dansker af sted.

 

Hvad vinder du helt præcist?:

 

Hvilke krav skal du opfylde?

 

Hvordan vinder du?

Hvis du opfylder ovenstående krav og gerne vil vinde opholdet, så skal du sende en videoansøgning på ca. 2-3 minutter til mig senest den 31. maj kl. 12 til min mail: contact@hauslingua.dk. Videoansøgningen skal indeholde følgende:

Jeg forventer, at lidt af videoansøgningen er på tysk, men bestemt ikke det hele, da du nok skal lære tysk i Regensburg 🙂 Det vigtigste er, at jeg kan mærke en oprigtig interesse for det tyske, at du er motiveret og har lyst til at dygtiggøre dig inden for tysk.

 

Jeg offentliggør vinderen tirsdag den 14. juni kl. 12.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *