DIGITALT SPROGHUS

Ud over HausLinguas oprindelige sprogydelser som oversættelse, tolkning, tyskundervisning etc. har HausLingua også sit helt eget digitale sproghus, som er et tysk videnscenter for tyskinteresserede generelt, men især for det danske erhvervsliv.

Hvis du klikker på linket herunder, bliver du ført over i HausLinguas digitale sproghus, hvor du får serveret digitale sprog- og kulturydelser som onlinekurser i eksporttysk, e-bøger som ”Hjælp, min tekst skal oversættes”, gratis sprogmateriale osv. Og så er det ikke mindst her du også finder HausLinguas populære tyskprojekt ”Deutsch ist sexy”, som har stor succes med at sætte et positivt fokus på tysk i Danmark.

Hos HausLingua er vi af den overbevisning, at det skal være sjovt at lære tysk, og vi gør alt, hvad vi kan for at producere materiale, der kan gøre det både nemmere, sjovere og mere fleksibelt at lære tysk. Vi har bl.a. en mission om at gøre det lettere og sjovere for det danske erhvervsliv at lære tysk på et professionelt niveau. Vi oplever dagligt, at Danmark går glip af ordrer til Tyskland, fordi det danske erhvervsliv ikke kan godt nok tysk. Det vil vi gerne ændre på, og derfor sætter vi nu ind med HausLinguas digitale sproghus.

Hos HausLingua elsker vi tysk, og vi håber, at vi med vores digitale sproghus kan inspirere flere danske erhvervsfolk (og danskere generelt) til at lære tysk, for “Deutsch ist sexy!

Kig ind og bliv inspireret til at forbedre dine tyskkompetencer på en sjov, nem og fleksibel måde.

Viel Spaß!

KONTAKT OS GERNE