UNDERVISNING I ERHVERVSTYSK

Tal tysk med dine tyske kunder

Én af HausLinguas kernekompetencer er undervisning i erhvervstysk online over Teams, Zoom, eller hvad kunderne nu end foretrækker.

HausLinguas ejer, Stinna Krebs, tilbyder målrettede undervisningsforløb online, hvor hun lærer dig at begå dig professionelt inden for netop dit fagområde på tysk.

Herunder fx at sælge lige netop DIT produkt PÅ TYSK. Det er nemlig meget undervurderet, hvor stor en værdi det har at tale tysk med de tyske kunder.

Det er ren magi, hvis du gør det rigtigt, og det kan du lære her!

 

Erhvervsrettet undervisning

I undervisningen går vi simpelthen hårdnakket efter at få dig til at kunne forstå, tale og skrive professionelt om dit fagområde. Vi glemmer alt om “hvad laver du i din fritid” og “hvad er din yndlingsfarve”, og så koncentrerer vi os 100 % om at opbygge erhvervsrettede tyskkompetencer.

Undervisningen i erhvervstysk tilrettelægges efter dine behov og ønsker ud fra HausLinguas egne metoder og strategier til at gøre undervisningen så erhvervsrettet som muligt.

 

Glem ikke kulturen!

Ud over de sproglige kompetencer indeholder undervisningen også en hel del kulturundervisning, hvor du bliver klædt på til at kunne begå dig rent kulturelt på det tyske marked. Det tyske marked er IKKE det danske marked.

 

Så står du og skal til Tyskland for at sælge dit produkt, er du velkommen til at kontakte os og få mere at vide om, hvordan vi får dig op på det professionelle niveau i tysk, der kræves for at kunne sælge med succes PÅ TYSK I TYSKLAND.

 

Skriv eller ring, hvis du har spørgsmål: 

Mail: contact@hauslingua.dk

Tlf.: 53767907

 

Spar ikke på de sproglige og de kulturelle kompetencer – de kan åbne vigtigere døre, end du tror!

 

Hvad siger kunderne? 

“Da jeg blev ansat i min nuværende stilling som salgsmedarbejder, hvor jeg skulle tale med tyske kunder, havde jeg brug for at få frisket mit tysk op igen. Især havde jeg udfordringer med den tyske grammatik. Gennem mit arbejde, blev jeg tilbudt nogle én-til-én lektioner ved firmaet HausLingua, hvor jeg mødte Stinna.

Stinna er meget pædagogisk, og hun er god til at planlægge undervisningen efter kursistens individuelle behov, ønsker og sproglige niveau. Dette har bevirket, at jeg har fået ”støvet” mit tyske grundigt af, samt bygget mere på. Desuden føler jeg mig mere sproglig sikker, når jeg taler med de tyske kunder. Ligeledes har jeg opnået en god forståelse for det tyske forretningsliv og er derfor blevet bedre rustet til at begå mig som sælger i Tyskland. Alt i alt er jeg meget taknemmelig og yderst tilfreds med samarbejdet/undervisningen.

Michella Bentsen, G&VT Denmark” 

 

Onlinekurser

Inde i HausLinguas digitale sproghus kan du nu lære tysk på en endnu mere fleksibel, nem og sjov måde.

Vi har udviklet flere onlinekurser i erhvervstysk til selvstudium, som du kan tilgå on demand. Det har vi gjort for at kunne hjælpe flere mennesker med at blive dygtige til tysk på en hurtig, effektiv og inspirerende måde.

Onlinekurserne er super populære blandt travle erhvervsfolk, som gerne vil forfine deres tyskkompetencer, men ikke har så meget tid til det. 

Der er mange flere onlinekurser på vej, men lige nu kan I købe onlinekurser inden for emnerne smalltalktysk, præsentationstysk, onlinemødetysk m.fl. 

 

Læs mere om onlinekurserne i erhvervstysk lige HER.

 

KONTAKT OS GERNE