SKOLEPAKKEN

1.200,00 kr.

Inspirer og motiver både elever og lærere til at lære tysk med den eksklusive SKOLEPAKKE 🙂

På lager

Kategori:

Beskrivelse

SKOLEPAKKEN er til alle jer skoler, der gerne vil profilere jer som en skole, der sætter tysk højt på dagsordenen. Vi bliver ved med at spørge hinanden, hvordan vi får de danske børn og unge til at interessere sig for tysk, og plakaterne her er en del af svaret.

 

Mit svar er nemlig, at vi skal eksponere dem noget mere for tysk i deres hverdag. Og det kan I blandt andet gøre ved at have de farvestrålende Deutsch ist sexy-plakater med de finurlige tyske ord hængende på jeres vægge. På den måde møder eleverne tysk i deres hverdag, og I kan samtidig arbejde interaktivt med dem ved hjælp af det undervisningsmateriale, som er udviklet specielt til formålet. Inddelt i niveauer fra folkeskole til gymnasium.

 

Hvad siger de skoler, der allerede har plakaterne hængende?: 

”Vi har hængt plakaterne op på gangen, hvor eleverne møder dem hver dag som en naturlig del af deres hverdag, og vi kan se, hvordan de går forbi plakaterne med et smil på læben.”

”Ud over at plakaterne ser rigtig flotte ud, så starter de også gode samtaler blandt eleverne, og de bruger rigtig lang tid på at snakke om, hvad ordene betyder. Især Klobrille har vi brugt lang tid på.”

”Det betyder meget for sprogfagene, at skolen viser, hvilke sprog der er på skolens skema. Det er bare så svært at finde flotte/fede tyske plakater, der er så mange til engelsk. Jeg bliver selv glad, når jeg går rundt på skolen og lige kan gå forbi gangen med de flotteste plakater. Jeg er sikker på, at det visuelle indtryk, som eleverne får, er meget vigtigt. Det er som meget andet i sprogundervisning svært at måle på, men Deutsch ist sexy sætter sig og gør noget godt for faget.”

 

Svarene efterlader ingen tvivl om, at plakaterne spreder tyskglæde og motiverer og inspirerer både elever og lærere. Jeg vil gerne formidle, at tysk er sjovt, farverigt og spændende. Tysk skal give et smil på læben i stedet for rynker i panden 🙂

 

Jeg er utroligt glad for at få bekræftet, at plakaterne virker efter hensigten, og derfor vil jeg selvfølgelig gerne have plakaterne ud på så mange skoler som muligt, så de kan sprede tyskglæde.

 

Derfor giver jeg rabat til alle skoler i hele november måned, hvilket betyder, at I kan købe SKOLEPAKKEN til kun 1200 kr. i stedet for 2300 kr. Tilbuddet slutter den 30. april kl. 12 og gælder KUN for skoler (gymnasier, læreanstalter, universiteter m.fl.)

 

Og der er to nye plakater med – Partylöwe og Frechdachs -, og de spiller en vigtig rolle i projektets fremtid, hvor vi lige nu er ved at skrive sange til og lave endnu mere materiale, så fem af plakaterne får et helt univers for sig. Mere kan jeg ikke fortælle lige nu …

 

Stay tuned og køb plakaterne, så I kan være med i mit nye univers. Det bliver SÅ FEDT!

 

Skolepakken består af følgende:

– 12 A2-plakater (Leseratte, Käsefüße, Das ist mir wurst, Schwamm drüber, Klobrille, Naschkatze, Vokuhila, Fernweh, Kopfkino, Ohrwurm, Frechdachs und Partylöwe).

– 1 mulepose til tysklæreren + lille tysk overraskelse 🙂

– Digitalt kompendium med undervisningsmateriale, der er udviklet specielt til plakaterne og er niveauinddelt fra folkeskole til gymnasium.

Pris hele april : 1200 kr.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SKOLEPAKKEN”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...