SKOLEPAKKEN

2.500,00 kr.

Er du en virksomhed, kommune, privatperson eller andet, der gerne vil investere i fremtidige tysktalende medarbejdere? Så skal du købe SKOLEPAKKEN!

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Er du en virksomhed, kommune, privatperson eller andet, som gerne vil sikre den tyske fødekæde i Danmark og investere i fremtidige tysktalende medarbejdere? Vil du være med til at vende den synkende tyskskude og bidrage til at motivere og inspirere tyskeleverne på en nytænkende og kreativ måde?

 

Så skal du købe SKOLEPAKKEN, som løbende bliver sendt ud til de pt. 220 skoler på HausLinguas liste over skoler og gymnasier, der gerne vil have Deutsch ist sexy-plakaterne op at hænge hos dem.

 

Og ja, du læste rigtigt – der er hele 220 danske skoler og gymnasier, der har skrevet sig på HausLinguas liste og ønsket at få plakaterne op at hænge, så de kan inspirere og motivere tyskeleverne i tyskundervisningen. 

 

Skolepakken består af følgende:

– Alle 12 plakater (10 af dem som A2 og 2 af dem som A3)

– 1 kaffekop til tysklæreren 🙂

– Kompendium med undervisningsmateriale, der er udviklet specielt til plakaterne og er niveauinddelt fra folkeskole til gymnasium.

– 100 kr. af prisen går samtidig til puljen “Lær tysk i Bayern”, som sender unge danskere på sprogskole i Regensburg i Bayern

Pris i alt : 2500 kr. (og man må gerne købe flere skolepakker ad gangen, så flere skoler kan blive tilgodeset)

 

Ideen er, at virksomheder og privatpersoner m.fl. sponsorerer plakaterne til en skole eller et gymnasium, som ellers ikke har råd til at investere i den slags tyskglæde til eleverne. Sprogkasserne er larmende tomme på mange skoler, og der er så mange tysklærere derude, der gør et kæmpe stykke arbejde, men mangler midler og inspiration!

 

Jeg vil så vidt muligt matche sponsorerne med skoler i det pågældende nærområde, så I kan blive opmærksomme på hinanden og evt. starte et samarbejde eller noget udveksling op. Det er ikke et krav, men blot en idé til at bygge bro så tidligt som muligt 🙂 Og det er selvfølgelig også muligt at ønske, hvilken skole I vil sponsorere.

 

Jeg sørger for at råbe det ud til HausLinguas kæmpe dansk-tyske netværk på diverse kanaler, når I som sponsorer har købt SKOLEPAKKEN, for I skal selvfølgelig også have noget positiv opmærksomhed, når I er så gavmilde.

 

Lad os sammen få plakaterne ud på skolerne, så de kan sprede tyskglæde, inspirere og motivere eleverne til at beskæftige sig med tysk. Jeg har lavet det fedeste undervisningsmateriale til, og jeg tror på, at vi sammen kan sikre, at vi får formet nogle skarpe fremtidige tysktalende medarbejdere til de danske virksomheder. Det er der hårdt brug for!

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SKOLEPAKKEN”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.