Så er Nanna Mys små, fine tekster om hendes uge på sprogskole i Regensburg nået til en ende.

Jeg ved ikke med jer, men jeg har virkelig elsket at kunne følge med i hendes tur på denne måde❤️

Og så skal I i øvrigt glæde jer til næste uge, for jeg har bedt Nanna My om at lave nogle videoer, hvor hun reflekterer over, hvad ugen har givet hende sprogligt, kulturelt og menneskeligt. Hendes svar er 👌👌👌, så hold øje i næste uge 🇩🇪✌️

________________________________________

Fredag, dag 6:

Denne dag har været fuld af overraskelser. Undervisningen i dag var meget anderledes, end den har været de andre dage. I dag fokuserede vi udelukkende på at øve os på det frie tyske sprog, så vi snakkede en masse i plenum om forskellige ting.

Det var sidste dag for mig og to andre, så vi blev enige om at købe kage og spise det sammen. Det var vildt hyggeligt at sidde og spise kage, drikke kaffe og snakke med hinanden, og jeg nød den sidste tid med mine klassekammerater og lærer.

Da jeg tog af sted til Bayern, var jeg bange for, at alle var meget ældre end mig, og at jeg ingen ville have at snakke med, men det har bestemt ikke været tilfældet. Mange i min klasse er ældre end mig, men det har betydet intet for vores relation og vores interesse for hinandens kulturer. Det har jeg lært meget af.

Efter vi fik taget billeder sammen og udvekslet mailadresser, gik jeg en sidste tur rundt i Regensburg og reflekterede over min uge her. Der er sket meget, tiden er gået stærk, jeg har erfaret mere, end jeg troede jeg ville, og det har været meget sjovere, end jeg havde forventet. Det var en rar måde at sige et stille “på gensyn” til Regensburg.

Jeg spiste en god burger med nogle fra skolen, og vi gik ud og fik en øl og endte med at danse med alle de andre unge i Regensburg. Der var meget tempo og ingen stille sange og rigtig mange sjove mennesker. Jeg grinte en del og er så taknemmelig for, at jeg sluttede min uge af med denne fantastiske dag.

Nu sidder jeg og venter på min Airportliner, der kører mig til lufthavnen, og så går turen mod Danmark. Jeg kunne sagtens tage en uge til, men jeg er så taknemmelig for denne oplevelse. Jeg har lært enormt meget, ikke blot om det tyske sprog, men om kultur og mennesker. Denne uge er gået stærkt, men jeg er så glad for at have denne oplevelse med i bagagen.

Om nogle timer er jeg tilbage i Danmark og skal fortsætte min rejse med det tyske sprog og den tyske kultur alene. Det glæder jeg mig til, for jeg ved nu efter en uge på Horizonte, at det er en realistisk drøm!___________________________________________

TAK, fordi I fulgte med i Nanna Mys rejse, som jo er sponsoreret af Deutsch ist sexy-projektet 🇩🇪❤️
Er det ikke vidunderligt, at jeg har kunnet sælge så mange Deutsch ist sexy-produkter, at Nanna My har kunnet tage på dette bayerske sprogeventyr? TAK til alle jer, der køber produkterne – uden jer, intet projekt!

 

#HausLingua
#Tysk
#Tyskland
#FremMedSprog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *