#DeutschIstSexy: Postkort fra Regensburg #4 🇩🇪

Nu er vi nået til Nanna Mys fjerde dag på hendes bayerske sprogeventyr, og i dag får hun virkelig én på opleveren an der schönen blauen Donau 🇩🇪❤️

________________________________________

Onsdag, dag 4:

Det har været endnu en god dag idag. Vi havde i klassen fokus på adjektiver, dativ og akkusativ. Jeg syntes, at det er svært at vide, hvornår man skal bruge akkusativ eller dativ, men læreren forklarede det mange gange og langsomt, så jeg forstår det lidt bedre nu. Vi lavede i plenum en lang liste med adjektiver for at gøre vores ordforråd større, og jeg har lært nye ord som; herzlich, bunt und schlau.

De nye ord fik jeg prøvet af sammen med de andre pĂĄ vores dagstur til Valhalla. Vi tog en bĂĄd derhen, og vejret var skønt og humøret højt. Valhalla er en gigantisk bygning bygget for lang tid siden for at forene de mange tyske kongeriger. Det ligner noget fra Disney-filmen Herkules, men endnu flottere. Lige ned til Donau ligger den i al sin pragt – en gigantisk hvid bygning med en bred trappe og høje stolper, der tĂĄrner op over en. Jeg var dybt imponeret og fascineret, og det blev endnu bedre indenfor, hvor der var statuer af alle daværende vigtige tyske kunstnere, forskere, forfattere osv.

Hele det store rum var dækket af smuk marmor, og det var et udsøgt syn. En stor oplevelse, som jeg er glad for at have med mig! Vi tog båden tilbage ad Donau og slappede af resten af dagen. Jeg glæder mig til i morgen!

 

 

______________________________________________

#HausLingua
#Tyskland
#Tysk
#FremMedSprog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *