Her får I Nanna Mys første postkort fra Regensburg:

 

Søndag, dag 1:

Så er jeg fremme! Rejsen gik super fint, og jeg nød airportlineren, hvor jeg kunne kigge ud på det tyske landskab. Jeg blev indkvarteret af Melody, der også er elev på Horizonte, og hun viste mig mit værelse, viste mig rundt på skolen og deres fælleslokaler. Mit værelse er hyggeligt og sparsommeligt, og det har et køleskab! Jeg ville ud og købe ind og spurgte nogen, der sad i fællesrummet, hvor supermarkedet var, men de sagde, at det var lukket. Lige efter spurgte de mig, om jeg ville have noget af det pasta, de havde lavet. Der sagde jeg hurtigt Ja, danke! Så faldt jeg i snak med dem på tysk. De var enormt søde og venlige til at gentage og tale langsommere, for i mine ører snakker de det næsten flydende. Men der er også en dansk pige her, Emma, som hjalp mig og oversatte, når det var nødvendigt. Vi spillede kort, og jeg følte mig med det samme velkommen. Er allerede begyndt at skrive tyske gloser ned, som jeg kan bruge i morgen. Alt i alt en virkelig god start på mit tyske eventyr!
Afrejse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *