Deutsch ist sexy-plakaterne har efterhånden spredt sig på skoler i hele Danmark, og nu kan I også få plakaterne ud, for jeg har valgt at sponsorere knap halvdelen af prisen til alle skoler i Danmark i hele april måned <3 Det betyder, at I får plakaterne til 100 kr. pr. stk. (normalpris 190 kr.). Læs mere til sidst i denne artikel. 

 

Det er fantastisk at se, hvordan plakaterne spreder tyskglæde og inspirerer både lærere og elever til at lære tysk. Min tanke har hele tiden været, at de skulle eksponere børn og unge for tysk i deres hverdag, så de kunne være gode samtalestartere og sætte gode sprogligt kreative tanker i gang. Og det må de siges at gøre!

Se her, hvor fint de hænger ude på skolerne: 

Her kan I læse, hvad tysklærere og elever siger om effekten af plakaterne ude på deres skoler: 

”Vi har hængt plakaterne op på gangen, hvor eleverne møder dem hver dag som en naturlig del af deres hverdag, og vi kan se, hvordan de går forbi plakaterne med et smil på læben.”

”Ud over at plakaterne ser rigtig flotte ud, så starter de også gode samtaler blandt eleverne, og de bruger rigtig lang tid på at snakke om, hvad ordene betyder. Især Klobrille har vi brugt lang tid på.”

”Eleverne snakker meget om ordene. (…) Jeg er lidt spændt på, om der dukker nogle af ordene op i elevernes tekster fremover.”

”Eleverne og lærerne på skolen taler ofte om, hvad de forskellige udtryk betyder.”

”Det har været rigtig godt at arbejde med dit undervisningsmateriale til.”

”Som tysklærer motiverer plakaterne mig meget.”

” Det betyder meget for sprogfagene, at skolen viser, hvilke sprog der er på skolens skema. Det er bare så svært at finde flotte/fede tyske plakater, der er så mange til engelsk. Jeg bliver selv glad, når jeg går rundt på skolen og lige kan gå forbi gangen med de flotteste plakater. Jeg er sikker på, at det visuelle indtryk, som eleverne får, er meget vigtigt. Det er som meget andet i sprogundervisning svært at måle på, men Deutsch ist sexy sætter sig og gør noget godt for faget.”

”Plakaterne motiverer også lærerne. Vi har i mange år kigget sultent på alt det, engelskfaget får, men nu er der endelig noget til tyskfaget.”

 

Vil I også gerne have plakaterne ud på jeres skole, så de kan inspirere og sprede tyskglæde? 

Fra nu af og i hele april måned får I Deutsch ist sexy-plakaterne i A2-format til KUN 100 kr. pr. stk. (normalpris 190 kr.) 

 

Modsat tidligere behøver I ikke at købe alle 12 plakater som en pakke, men kan selv vælge hvor mange I vil købe.

HVIS I dog køber alle 12 A2-plakater, får I den populære Deutsch ist sexy-mulepose gratis med samt en lille tysk overraskelse 🙂

I får gratis digitalt undervisningsmateriale tilsendt, uanset hvor mange plakater I køber. Materialet er udviklet specielt til at kunne arbejde interaktivt med plakaterne, så de ikke kun hænger på væggene og ser flotte ud 🙂

 

VÆLG HVILKE PLAKATER, I ØNSKER, OG BRUG RABATKODEN “SKOLE100” LIGE HER

 

Hvis I ønsker at betale over EAN, så send en mail med jeres bestilling, skolens adresse og EAN, og så sender jeg en faktura over EAN i stedet: contact@hauslingua.dk

 

Beste Grüße

Stinna Krebs

Deutsch ist sexy / HausLingua

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *