Undervisning i erhvervstysk

Én af HausLinguas kernekompetencer er undervisning i erhvervstysk over Skype. HausLinguas ejer, Stinna Krebs, tilbyder målrettede undervisningsforløb over Skype, hvor hun lærer dig at begå dig professionelt inden for netop dit fagområde på tysk. Herunder fx at sælge lige netop DIT produkt PÅ TYSK. I undervisningen går vi simpelthen hårdnakket efter at få dig til at kunne forstå, tale og skrive professionelt om dit fagområde. Vi glemmer alt om “hvad laver du i din fritid” og “hvad er din yndlingsfarve”, og så koncentrerer vi os 100 % om at opbygge erhvervsrettede tyskkompetencer.

Undervisningen i erhvervstysk tilrettelægges efter dine behov og ønsker ud fra HausLinguas egne metoder og strategier til at gøre undervisningen så erhvervsrettet som muligt. Ud over de sproglige kompetencer indeholder undervisningen også en hel del kulturundervisning, hvor du bliver klædt på til at kunne begå dig rent kulturelt på det tyske marked. Det tyske marked er IKKE det danske marked.

Så står du og skal til Tyskland for at sælge dit produkt, er du velkommen til at kontakte os for at få mere at vide om, hvordan vi får dig op på det professionelle niveau i tysk, der kræves for at kunne sælge med succes PÅ TYSK I TYSKLAND. Spar ikke på de sproglige og de kulturelle kompetencer – de kan åbne vigtigere døre, end du tror!

HausLingua tilbyder også undervisning ude i din virksomhed, hvis du ikke ønsker at blive undervist over Skype. Herunder også holdundervisning.